Populaire kids sneakers van dit jaar!

24-07-2013 - Marcel de Vries

Het word steeds lastiger, voor je kinderen schoenen kopen. Door de vele merken en modellen binnen de schoenenwereld word het voor de ouders ook steeds lastiger om te kiezen welke schoenen ze voor hun kinderen kopen. Het kind heeft zelf nog geen eigen mening, en je wilt natuurlijk wel dat jouw kind(eren) er verzorgd uit zien. Om het voor de ouders van tegenwoordig een stuk makkelijker te maken zullen wij hieronder een aantal tips verzorgen.

All stars
Je kind All Stars geven is altijd goed. Of je nou een zoontje of dochtertje hebt, de schoenen zullen altijd leuk staan. Dit heeft te maken met het feit dat Converse All Star schoenen in alle kleuren en maten te verkrijgen zijn. De schoen is gemaakt voor zowel de jongen als het meisje.

Nike Air Max 
De meeste mensen associeren deze schoenen met alternatieve mensen of zelfs met de ‘gabbers’ uit de jaren 90. Tegenwoordig is dit een heel verkeerd beeld van deze schoen. De schoen word door de meest modieuze mensen gedragen en is te koop in allerlei kleuren. Het is dus niet net zoals vroeger zo dat als je deze voor je kind(eren) koopt dat andere mensen het raar vinden. Tegenwoordig zijn de schoenen hartstikke stoer en helemaal bij jongens staan ze heel erg mannig.

New Balance De schoenen van new balance zijn een aantal jaren geleden heel erg in de mode geweest. Vervolgens is de schoen een aantal jaren weggeweest en werd hij door niemand gedragen. Sinds enkele maanden is de sneaker weer terug en het is een echte hype geworden. Veel mensen lopen er op en ook de kinderen lopen er op.

Weet je dus niet meer welke schoen je voor jouw kind moet kopen? Kies voor een van bovenstaande merken en de aankoop zal altijd goed zijn.

Reageer op dit bericht